MOXHI Logo

Even googlen op tassen, en dan kom je zomaar uit bij MOXHI. Ik was gelijk zeer geïnteresseerd in hun onderscheidende modellen rugzakken. Deze unieke tassen hebben een eigen verhaal en indentiteit, die een grote groep mensen aanspreken. Alle MOXHI tassen worden volledig met de hand vervaardigd in een klein leer atelier in Argentinië. Mooier en eerlijker kan je het niet maken.

Nauwlettend hield ik hun assortiment rugzakken in de gaten en liet me verrassen als er weer een nieuw model op de website verscheen. Ik besloot maar eens contact op te nemen met Tobias, de drijvende kracht achter MOXHI.

Het leek me fantastisch om het merk MOXHI als verbreding van ons assortiment in onze webshop ziVaci op te nemen. Ook MOXHI was enthousiast, met het resultaat dat we binnenkort een aantal MOXHI rugzakken in ons assortiment opnemen. Ook benieuwd naar hun assortiment? Klik gerust door naar de website, en lees het verhaal en bekijk de video achter het verhaal van het MOXHI merk. Wij kijken alvast uit naar een mooie samenwerking met MOXHI.COM.

MOXHI Rugtassen