Altijd leuk om andere ondernemers te ontmoeten, en dat hoeft zeker niet uit dezelfde branche te zijn. Ik bezoek regelmatig OpenCoffees in de regio, en doe er altijd inspiratie op, of krijg ik weer eens een tip.

Via via kwam ik in contact met ondernemer Cliff Pinchetti van het leermerk Pinchetti.com. Al ruim 40 jaar in het leer vak, sinds enige tijd fulltime. Cliff werkt uitsluitend met leer en maakt alles met de hand. En als ik zeg met de hand, dan is ook echt met de hand. Dus geen naaimachine, maar steekje voor steekje wordt het leer genaaid met gewaxed vlas en een knoopje per steek. 

Pinchetti tassen

Door deze ambachtelijke techniek krijg je dan ook levenslange garantie op het product. Bijna alle producten worden op bestelling geleverd naar wensen van de klant. De grote, de indeling, kleur en leersoort wordt in overleg en naar wens van de klant gemaakt. Oerdegelijke ambacht gewoon in Nederland om de hoek in Rotterdam, dat is toch uniek!

Pinchetti handgemaakte leren tassen

Graag zou ik de Pinchetti producten in mijn webwinkel ziVaci willen aanbieden, maar Cliff werkt eigenlijk alleen op bestelling en heeft dus geen voorraad. Maar we kunnen wel een aantal voorbeeld producten in ons assortiment opnemen, en eventuele geïnteresseerde doorsturen naar de website www.pinchetti.com.  Misschien dat er in de toekomst enkel stuks producten op voorraad komen, wie weet....!

www.pinchetti.com